Tuesday, October 28, 2008

saye terpanggil utk menulis post ini!!

Siapa
Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila

Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku
Itulah aku…padamu

Faizal Tahir - Coba

What if I wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do? (Oh, oh)
What if I fell to the floor
Couldn't take all this anymore
What would you do, do, do?

30 seconds to mars - The Kill

lately, byk gle lagu2 yg ade lam mind ak.. ak rse smua lirik, mostly chorus la cam suit je ngan ak nye situation skang(ak amek chorus sbb byk kali repeat so cam sedar a bende tu cam kene2 je ngan aku).heheh..life probs!!! more specific frenship problem... sucks!!! im never gonna trust ppl like dis again!! enough is enough.. sometimes ade jgk ak pkir whether i am right or wrong.. or am aku ni terlalu care psl org ke cne ke or sewaktu dengannye..

i remembered one of my bestie said that :
bile ade kawan ko yg nmpk lain sket, ko tegurla dlu, advice sket2.. then kalo da banyak kali sangat ko tegur n dia pun x nak dgr, ko ade hak utk senyap then wat hal ko sendiri.. tanggungjwab ko da lepas.. biajela dia mcm tu. nak wat macam mane dah kan...

thx mira,sometimes ur words sgtlah membantu i kt sni.. huhu :P miss u a lot..

btol jugak ak pkir.. but it hard for me to do that.. ak xkan tggal kawan ak sorang if dia ad probs, coz kawan means all mase sng n ssah, ak akan ngan dia n support dia.. bkan mase senang je.. kalaulah ak bleh buat hal sendiri without a single sec ak pkir pasal cne ngan dia nnti or ape2 kan sng.. sometimes ak still worried..but now ntahla.. things just get more and more complicated.. kind of awkward... stress pon ade.. better take my time off from all dis stupid things!!!

ade jgk kwn ak yg cakap :
owh bia la dio, degil sangat.. x yoh la caro..nok wat gano dio xse dgr..
(kelantanis : kesulitan amat dikesali)

i wrote dis post coz i am so dem upset with all dis situation and what had happened to me lately..she tend to dump our frenship bcoz of what kind of understanding she want me to accept which is i just cant..i hope im doing the right thing.. walopon mmg gle nye ak x leh, tp ak try..thx to all the ppl surround me!! without u guys i hve nothing.. for me true fren is a fren who tegur kawan dia when they make any mistakes not a fren who langsung x ksah walaupun they know dat mende tu salah or sebagainya...so from now on, aku juz suam suam je ngan semua org, focus on my studies, and make my mama and aboh proud!! dats all matters now....

xoxo
i do care~
n now i just cant tke dis anymore!!

0 Comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir