Wednesday, December 3, 2008

hari-hari yang kian sepi

hari-hari saye di indon ni rase macam sepi je. susah bagi saye untuk tafsir the perasaan. all mix up. nak kate bahagia, x pun, nak kate x de masalah, of coz mestilah ade. kalau x ade macam mane la nak rase kehidupan, betul x?? macam x kene je kan d intro?? xpelah, saye cuma mahu mengeluarkan rase hati saye pada hari ini dan hari2 sebelumnya. alangkah indahnya kalau kawan kanak-kanak saya ada sekali di sini merasa apa yang saya rasa (terima kasih jugak kepada kawan-kawan saye di sini, saye sangat menghargai anda, andalah permata jantung hati saye). termasuklah kaum keluarga yang saya cintai. saya tau mereka pun turut mencintai dan merindui saya. terutama abang saye, yang selalu teruja apabila saye online atau menelefon rumah (ini hanya terjadi apabila beliau cuti sahaja, kalo x hampeeeh =P). terima kasih kepada kakak dan abang saye yang selalu ade bila saye memerlukan seseorang di kala saye mempunyai masalah. saye terase kosong, sepi, sedih, sampai satu tahap xtau nak rasa ape dah. just missing my best moment wit them. kehidupan saye sekarang boleh dikatakan sibuk (itu satu rahmat utk saye menghabiskan mase dengan cepat tanpa berperasaan apa pun). saye pun sudah jarang meng-update blog. haihhh~ satu keluhan yang memang saye nak mengeluh pown. saye hanye menulis perasaan saye pada hari ini. mungkin saye terlalu merindui kampung halaman, menyebabkan saye menjadi agak jiwang pade petang hari rabu ini. saye teruskan dengan hari ini punye hal ::

hari ini praktikal test, alhamdulillah. lecturer yang baik. jadi saye lulus. cuma ada satu perkara yang terjadi. berkaitan dengan tingkap yang durjana. tengah2 saye sibuk meneliti checklist untuk test dan saye sudah bersedia untuk masuk ke bilik peperiksaan, tibe2 dush!!! d tingkap yang durjana terkena my belakang. adeeiii. sakit yang amat. pada mulanya x sakit, lepas saye merase sendiri the scratch and my kulit a little bit terobek plus minor bleeding, barulah saye meremang kesakitan. aduhai, apelah nasib. sudahla saye x ceria, tingkap pulak buat durjana. harap-harap tidak meninggalkan scar. saye x nak itu terjadi (kalau boleh la :D).

p/s : post yg merapu-rapu. ntah ape2 la saye ni. later saye akan menge-post satu lagi post pasal AGM 08. nanti saye rajin saye tulis. k. hve a nice day~

xoxo

2 Comments:

athirah mohamed~ said...

salam..
hai ed.. bru bce post kamu nie.. ke3
alangkah bes jgk klu kite2 gather once again..
again n again.. kui3..
like the old days..
windu kamu jgk.. =D
tp klu mu ad probs, juz let me knows ek..
ak on9 je mlm2.. ttbe jdk vampire xbertauliah.. ke3..
tp if u need a fren to talk, ill be there.. insyaALLAH ..
so jgn sdey2 ag ek.. xsuke tgk kamu sdih.. kui3

MIZZIDIEY said...

salam..
huhu.. thx a lot beb..
ak rse ak miss home sgt kot time tu..
n oso mix emotion dgn surrounding n etc.. heheh.. thx a lot.. i noe u always there =)

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir