Thursday, December 25, 2008

pabila suraya menge-TAG

saye dengan terbuka hatinya menjawab =)


7 ciri lelaki/wanita idaman anda :
dun really have in mind. betoi. chuck is only a dream to me. not real lah. but ade la sikit2 character dia yang ak suke. wee~
1. berilmu beriman beramal. wah wah wah
2. yang macam my dad n bro (senang nk predict sket.haha)
3. goodlooking (mesti2.hehe)
4. simple
5. in the meantime, someone that can be my bestfriend (seriously)
6. tinggi dari aku (it's a must. saye mau org tinggi. senang saye nk pkai wedges nnt *evil laugh*)
7. bad boy (chuck)

7 ciri lelaki/wanita yang tak pernah anda minati sepanjang hidup anda :
1. orang macam T-Bag lam pbreak. JAHAT!
2. wear pink in public
3. too protective
4. kuat bebel
5. belagak
6. etc
7. etc

7 perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati :
mix emotions. ntah. can't list any.

7 tempat istimewa yang ingin anda lawati bersama pasangan anda :
1. paris (the city of love)
2. manchester, england (old trafford-dah lame mengidam nk tgk bola live kt situ) actually nk g tgk org ensem. har har har *smug*
3. japan (nk g beli gadjet)
4. beach beach beach
* and mane2 lagi. dun really mind where the place is. as long as 'bersama pasangan saye' dah ok dah. (*-^)

7 barangan/sesuatu yang istimewa yang akan di hadiahkan kepada si dia :
whatever he likes. euuwww~ haha.
i dun really noe 'men' thingy.
ape2 je that cross my mind that time, i beli.

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda :
yang ak akan nyanyi? ow, itu amatlah tidak akan menjadi kenyataan!!
haha, 'our love songs' boleh la kot, walopon cam x bleh blah sket bunyinye..

listed here : my ol time 'love songs' favorite.

1. heaven - bryan adams
2. this i promise u - nsync
3. you're still the one - shania twain
4. amazed - lonestar
5. always be my baby - mariah carey (love david cook nye version)
6. i don't wanna close my eyes - aerosmith
7. like a rose - A1

7 wanita/lelaki yang kene jawab tag ni :
anyone yang berminat. then let me know, k. saye mau bace.
orang di bawah ini minat ke x minat wajib OK!
=D
1. zatiey
2. tret
3. mira
4. asilah
5. mommy intan
6. trex, kc bil, sarah, hazirah (double tag-me n sue)
7. jamil, faizuddin, fayadh
ok2 saye berenti. nak tag banyak2 pulekk. hehe =D. tu smpai 7 wat?? haha

xoxo

5 Comments:

Fayadh said...

"whatever he likes. euuwww~ haha.
i dun really noe 'men' thingy.
ape2 je that cross my mind that time, i beli."

haha.seriously ko kene masuk kursus belajar ngan aku kalau nak taw mende2 ni.hehe

z a t i e h u s s i n said...

omaigod omaigod. apekah nasibku. baru sahaje bermati-matian menyelesaikan satu tag, mu sudah menambah luke di hati. T_________T (menangis segunung lautan). oh tidak. akan ku selesaikan esk saje. hujan2 begini, mungkin 2-3 minggu lagi baru selesai. kihkih

MIZZIDIEY said...

fayadh : haha.sampai kene berkursus saye. terok2. ko kne jadi aku nye consultant la nnti. muahahaha..

zatiey : kesian deh lu~ haha.. saye tau kamu rajin. dgn bercutinya kwn kamu itu, lagi byk time kamu boleh menjawab tag-mengetag ini. hehe =D

ammira azmi said...

alo ed..mase zaman aq memblogkn diri aq..aq tgu jgk..mlgnye tade org onh tag aq..adekah aq nmpak sepeti xsuke dike'tag'..lalu skg saye da tade blog..aq nk berasie jawapan pade sesume soaln2 itu..gegegegeg..(=**=)

MIZZIDIEY said...

alaaa dear.. blog2kan diri anda semula. if d situation dah ok, let me noe. no need to worry. huhu. i noe its hard to start back but, ala, try la yeh. hehe=D. barula fun cukup semua.

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir