Sunday, January 4, 2009

most shocking news!

lepas lebih 2 minggu tidak menelefon rumah (saya agak sengket sekarang, hua3. just texting and ym-ing), saya agak terkejut dengan berita yang disampaikan oleh adik saya sebentar tadi. kakak saya akan menjalani pembedahan. lol! dats d 1st word yang dia sebut. begini bunyinya. 'la kan jue nak buat operation, sbb tu la paih g kl, ma suruh teman'. i'm like, WHAT?? 1st i thought my bro nak g cari kerja so stay la at my sis house, coz last time around during christmas, we chat, webcam-ing and bla2, my sis tengah buat dia nye cv. saje je my adik buat suprise. actually yep, memang my sis nak buat operation. but eye laser surgery. huish, saje buat gempak. tachy ak sekejap. huhu. then we borak2 about our plans during my hols nanti and also macam2 lagi. smpai x sedar dah nak maghrib dah dat time.

pee/ass : moral of d story - janganlah x telefon rumah lame2 sangat. nanti lost macam saye. lol~

xoxo

0 Comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir