Monday, January 12, 2009

pemberitahuan

  • saye akan berhenti berblog buat sementara waktu atas sebab-sebab tertentu.
  • antaranya ialah saye xde mood, malas mau berblog, ade 2 paper lagi nak hbs exam (has to focus - anatomy and skin), saye nak balik umah dah lepas tu, etc and etc.
  • lepas ni ada 2 lagi entry yg akan di publish sbb saye dah schedule-kan.
  • to cik zatiey and cik tret, korg nye tag saye akan buat di rumah nanti. sori atas keterlambatan.
  • itu saje kot.
ed

0 Comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir