Wednesday, March 11, 2009

hurmmm...

hari ni semua org rushing nak g klas.
jalan laju-laju. seyes laju.
aku x sempat nak kejar pun.
adakah aku terlalu lembs berjalan?
bukan nak g klas je, even nk g fotostat pn rush jgk.
or again. aku ke yang lembs? haish.
memang aku lembs pn sket.
malas nak jalan laju2. hehe =D
ntah pape la kan? tp mmg pn. hari ni aku rse smua mende sekeliling aku bergerak dgn laju dan gah-nye. aku plak? stil slow cam gitu la.
nyot nyet nyot nyet. aduiii. bukan ape, out of breath la nak jln lelaju. hahahaha.

p/s : tu je la yg smpt ak 'review' hari ni. kui3.

Talk to me now I'm older
Your friend told you 'cause I told her
Friday nights have been lonely
Change your plans and then phone me.
..............................................
Kiss me now that I'm older
I won't try to control you
Friday nights have been lonely
Take it slow but don't warn me
lalalalalala.

lagu yg tgh saye dgr skang :)

xoxo
ed

4 Comments:

qishie said...

tapi tadi makan laju je..

hak3


:p

MIZZIDIEY said...

yer ke?
itu mmg xpert.
hahahahha :))

:+:+:+:arina aliaa:+:+:+: said...

hyee!
lagu ape eh tu?tak leh nk figure out.ahaha.

MIZZIDIEY said...

haluuu...
the strokes. 1251.
hehe =D
lagu lame da..

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir