Wednesday, June 10, 2009

kalau saye.

kalau saye pergi kelas.
me : beb attendance mane?
sesape : ade2 jap ag aku pas.
* aku dgn smgtnya sign mcm big boss nk sign project paper. haha

kalau saye x pergi kelas.
doctor : kita absent dulu ya, saya panggil namanya sesuai nim (no index mahasiswa)
* cet! kalo aku pergi kelas xde plak nak panggil nama aku. isk3. malangnye nasib.

itulah al-kisah aku hari ini. nak ponteng tp x jadi. niat pun dah terpesong. a friend of mine, vjay called me. 'madihah kat mana? tido lagi ke? x datang kelas ke? doc tengah panggil nama ikut nim, kalau boleh datang la ye'. i was like WHATTTT??? baru berhajat mau ponteng dan menikmati pagi hari yg indah di rumah. malangnye, panggilan itu menyebabkan saye terpaksa berlari sepecut maurice green utk ke kampus. haha. seyes, saye memang berlari tp dgn gaya yg cun la sket kan. hehe. sesampainya di kampus : lambat about 35 minutes. sorry yer doc!

moral of the story : x yah ponteng kelas, kalo nak ponteng biar niat tu datang dr org lain, kalo dr diri sendiri mesti kantoi nye. haha :))

xoxo
ed

7 Comments:

athirah mohamed~ said...
This comment has been removed by the author.
athirah mohamed~ said...

kelaka la semet neh.

ponteng is marvelous bile tak kantoi.

aku byk kali gop monteng tapi tengok lecturer ah.

ha-ha.

tapi kalu nak monteng gop aritu, monteng je.
tanpa belas kasihan.

=D

btw, im imagining on how u're running versi maurice green.

kah kah kah.

MIZZIDIEY said...

haha. klaka weyh.
terpaksa p klas. huk3.
xyh imagine. BURUK gilerrr...
hahahahhahahaha.

z a t i e h u s s i n said...

http://chikchakcheck.blogspot.com/

http://designtestingblog.blogspot.com/

http://fsabd8.blogspot.com/

which 1 better? hehehehe. aku prefer puteh okek!

MIZZIDIEY said...

1st one. aku suke yg tu.
huhu~ nok wt 2 blog ke gane tu?
konpius saye. ak msk hr tu blog lain. hehehe :D

z a t i e h u s s i n said...

haha. blog ke-2 tu saje untuk test layout baru. hehehehhe

MIZZIDIEY said...

ceh. haha. okies :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir