Friday, September 25, 2009

kawan yang saya sayang

last post kot. esok balik kl.
luse balik indon. daaaa ppl.

truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget

i love you guys. TOO much XD

Thursday, September 24, 2009

raya ke?

hari ini dah raya ke 5. maksudnya tinggal kurang lebih 2 hari lagi untuk saya kembali ke alam persekolahan (alam yang amat tidak disukai oleh saya). hari raya tahun ini amatlah tidak best. sebenarnya best cuma tahun per tahun suasana hari raya semakin sunyi dan suram. cet! tahun ini juga buat pertama kalinya saya dan adik2 yang lain mendapat sijil simpanan premium sebagai duit raya. alhamdulillah di situ (maksudnya duit raya kami tidak di bazirkan merata-rata sebaliknya dapat dibuat pelaburan manalah tahu saya bertuah). haha. *ayat BM saya skema sila beredar kalau tidak tahan* haha. hari raya tahun ini juga banyak kemalangan berlaku di kampung saya. kereta membanjiri kampung dengan meriahnya. malangnya, malang tidak berbau. ini termasuklah sepupu-sepapat saya. 2 dari mereka turut mengalami kemalangan di mana kedua-dua mereka selamat. cuma keadaan kereta yang kurang memuaskan hati. pasti ribuan ringgit melayang di situ. takziah di ucapkan. saya rasa cukuplah sampai di sini dahulu. oh ya, nanti pulang ke indon saya sudah tidak lagi menjadi pengguna internet yang setia. jadi tidak akan ter updatelah mana2 blog atau 'social networking' saya. saya pasti akan merindui twitter. memandangkan saya bukan pengguna BB, jadi agak susahlah saya mahu meng-update status di situ. termasuklah juga facebook (saya masih mempertimbangkan mahu menutup akaun saya disini kerana ianya semakin hari semakin padat dan amatlah tidak sesuai dengan jiwa saya). sekian.

gambar hari raya. sedikit sebanyak.

Saturday, September 19, 2009

selamat hari raya

to all muslims out there,
i'm wishing you

Selamat Hari Raya,

Maaf Zahir dan Batin.


p/s : kepada semua yg balik kampung, drive carefully. biar lambat asal selamat ;)

til then. daaaaaa

Friday, September 18, 2009

sukerr

he did reply my tweet. haha. suker.
haha. giler pn ade. ok stop! kikiki ;p

in case you don't know : dia blakon lam KAMI the movie. bdak yg jahat tu. hehe :)

Friday, September 11, 2009

tomorrow

i'm going back tomorrow.

home sweet home.

balik kampung oh oh ooohh~

bye ppl!!!

Wednesday, September 2, 2009

don't MESS with us!!

call us s**t, maling (means pencuri) and now malon?
what the hell was that supposed to mean?
malon? more like melon? ow. igt kita org ni BUAH ke?
dush dush dush. shooootttttttt la.
now i HATE you even more. never like pun.

p/s I : post x berfaedah. bak kata my friend, xpe kita handle dgn lebih diplomatik. jangan layan sgt.
p/s II : x nak berunsur racist. so i change the picture. contengan paling cun yg pernah aku buat. sekian.

Tuesday, September 1, 2009

hari itu

beach beach beach ;)

selepas hampir 10 thn x jumpa.
L-R : pok loh, faizuddin (ni je 10 thn x jmpe).
yg sebelah sebelah sebelah tu slalu je jumpe. haha ;p

i had a lot of fun. eating lunch together, gossip-ing, melalak-ing, jalan2 tepi beach. heee, saya suka. miss u guys. x sabar for the next trip. yeay!

p/s : malas nak upload banyak gambar. heh.

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir