Thursday, October 29, 2009

terima kasih

toblerone menyelamatkan jiwa saya yang kacau. terima kasih.
now makan dengan bahagianya.

membesar bagai johan! ;p

Friday, October 23, 2009

it's complicated.

i'm exhausted. this semester is the tough one for me so far. and now i am trying so damn hard to stabilize and reorganize my life. so many things to deal with (TA, notes berlambaks!, a year more before clerkship - banyak mende nak kena setel di sini *sigh*) 24/7 seems not enough for me. another thing pulak is to deal with my sudden weight gain *sigh sigh* so annoying and uncomfortable la. want to exercise but i don't have time :( sometimes, i feel like nak turn balik time. tak ambil medical course, and enjoying my teenage life like the other uni studs do (x baik pulak menyesali apa yang dah berlaku *sigh sigh sigh*) i am not complaining here, it is just..... hurm... i need help i guess! do HELP ME!

p/s : tengok macam sekarang, nak tidur pun x boleh. tak stabil tak stabil. isk3 *double triple sigh*

Monday, October 19, 2009

jamuan hari raya!

semalam ada jamuan hari raya plus meeting umno.
saya dan kawan2 pergi. MESTI makan free la katakan. haha :)
makan best. kawan2 saya memang pandai masak.
saya pulak memang pandai potong memotong je! hahaha LOL
jamuan raya yang sangat best. rasa hommy giler.
terima kasih semua. ada hikmah di sebalik apa yang berlaku ;)

hehe :))

p/s : btw kawan saya ada jual shawl on9.
do visit CUN shawl dia. huhu
click here : KotakMerahJambu

Saturday, October 10, 2009

dah lama rasanya

oktober sudah. dah lama x meng-update blog.

sibuk? mungkin. kehulu-kehilir banyak benda nak di fikir :)

ujian pertengahan dah nak bermula. banyak belum baca lagi.

24 jam memang tak cukup. apatah lagi saya yang kuat tidur ini :(

oklah dah masanya tidur. saya akan sambung berblog lepas ujian.

p/s : ujian seminggu tuuuuu +_+

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir