Saturday, January 16, 2010

'rajin'

wow! my very first post in 2010. been busy. ok tipu! haha. holiday just feel so good, sampai malas mahu berbuat apa-apa. yer MALAS. rajin menjadi tajuk utama sebab saya mahu menjadi lebih positif dalam tahun 2010 :) even nak start finishing reading my novel pun malas. amat sangat teruk! isk3. 29hb is coming and i am very happy. what else to say? hurrm, even my brain pun malas *haiyoooooooo*. my daily hols routine : bangun pagi (ok, xdela pagi sangat. huhu), bfast, watching tv, prepare for lunch, watching tv again!, dinner, sleep. 24/7 macam gitu. this is not healthy, i know. satu je x malas, MAKAN. haha. tapi kan American Idol dah start, so addicted. haha. nak cuti (dah dapat), nak travel, nak jalan-jalan, nak nak nak? semua nak kan. duit je xde. sob3 :( ok. tomorrow will start doing something 'berguna' instead of eating and sleeping. KEMAS RUMAH! yup, rumah memang memerlukan sedikit touch up (ok, ni pun tipu! bukan sikit, BANYAK) haha. *phew*. dah banyak bebel plus xde idea, til then!

4 Comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam anak dara tak baik malas2 tau....kena rajin2...bagus la tu kalau dah rajin..

ammira azmi said...

busy la sgt!
nk picnic ng aq pon xterlayan
hoho~

MIZZIDIEY said...

@mira : hahaha. kamu tu x kejut beta. macam mana nak p. hahaha. jom ar p, nnt kang nk blk sne dah. biler lg nak jerit2 melalak2 ngn ak. hik hik.

MIZZIDIEY said...

@alimaz : baik baik

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir