Friday, March 19, 2010

American Idol

source : AI

minat. tapi takdela follow dan tengok every week nye performance. time kat rumah dulu yerla. kat sini malas nak download. maybe final nanti baru download. yang lain tengok kat youtube sudah :P my most favourite contestant : Didi Benami. yay! i hope she win AI for this season. i also like Aaron and Big Mike. Don't like Casey. haha. so tiap-tiap minggu tengok result je kat web. this week Lacey yang keluar. ta ta! will be uploading result for every week. tu pun kalo saye terlebih rajin. kalo tak pergi tengok sendiri dekat web yer.

4 Comments:

ammira azmi said...

cayalah ed!

hebat impact tuka skin ni

xcaye aq tgk byk gile post

tpaksa refresh2

hee~

keep the momentum okay!

amek aura blogging meriah zatie

:)

MIZZIDIEY said...

haha. tau xpe. jadi semangat pelik plak tu. hehe. insyaALLAH. tp ak rase smgt2 ni kejap je. pas ni terbiar begitu sahaja. hahaha ;p

dancing queen♥ said...

haha. ngoks! aku pulak dah. :P

well, lepas ni xmeriah sangat. connection ssh nk dapat :P

selalu mengupdate ye! :)

MIZZIDIEY said...

hahaha. tau mira. hehe. xpe2 cubalah kalau boleh. haha. baiklah. kalau saya rajin :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir