Friday, July 9, 2010

my sayangness :)

saya tak rasa ada orang baca blog saya. ada ke? huhu
my sayangness ada la kot. mereka la yang selalu duk menggediks kat sini. heheh ;p
but i loikeeeeeee. blog la tempat saya bebel. and when my girlfriends do drop a comment, it feels like we are more close even though we are separated miles from each other. oh i miss them so much!

my sayangness

#if ada orang lain yang baca, means lepas ni nak bebel kena la lebih hati-hati and proper sikit. haha :))
#semua orang letak gambar ni, so saya pun nak KENA letak jugak ;p

oh dan lagi, german kalah last night *heartbroken* sob :'(

11 Comments:

sarah said...

Aku baca dowh.
oh I shouldn't tell u.

takleh la i nak tau apa yg u nak kutuk2 i.

muahahahha

MIZZIDIEY said...

hahahahaha. LOL! aku mane de kutuk2 orang. hahaha. aku kan baik :)

ammira azmi said...

tayah cover

honest writing is the best

hohO~

MIZZIDIEY said...

haha. yer la tu. then ada org duk ym gelakkan. maluuuuuuuuuuu! hahaha

dancing queen♥ said...

bwehehehehe. gamba wajib kot.

sila g tengok ECLIPSE!!!

fizie said...

ada kot org yg membaca.... huhuhu

MIZZIDIEY said...

zatiey : haha okies. smpai hari ni ak x pegi tgk lg. huhu. nnt kne pergi!

fizie : huhu.

Rosie said...

jom tgk idiey! ngeh2, rus suka baca hehe.. n rus suke giler gmbr korang berempat! sgt wow.. classic beb

MIZZIDIEY said...

rosie : hehe. jom pegi. tak tau nak p biler. huhu. thx. tretchan yg edit. cun kan? hehe :D

Anonymous said...

u also my sayangness ;)

*tretchan*

MIZZIDIEY said...

hehe :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir