Wednesday, August 25, 2010

4th year dah

is that really? rasa macam sekejap. rasa kosong.
lagi hampeh rasa macam tak tahu apa-apa =.="
dua hari kuliah. hectic amat.
tidur tak tentu masa dan tak boleh nak balance.
jadual full giler dan memeningkan. first day dah sumbat banyak2 benda.
dan saya amat blurr masa first day tu. haihhhh.
nak cover up tak larat (alasan!). petang asyik tidur.
sepatutnya puasa ni la banyakkan ibadah.
belajar pun ibadah. asal balik je tidur, so macam mana tu?
next week balik raya. memang ho yeah dan excited di situ.
tapi before balik semua kena settle dulu. harus kena cover!
baru balik senang hati. huhu. ok dah, nak tido.

0 Comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir