Sunday, October 24, 2010

Introducing

*drum roll please* ok, lame. haha.

Meet Mr. Bike. YES its a 'he'. hahaha. no name yet. any suggestion?
bought it a month ago. thanks to my mom and dad ^^
and not to forget cik abir yg dtg berkempen. hehe. thx v much beb!!!
mine and abir's

ok. close up sket :)

ni je d only pic yg ada time naik motor. me with suraya, sarah, and abir

funnayyyy story for today : naik motor then nak u-turn, crocs tercabut kat divider jalan. haha. dah la traffic. maluuu seyhhhhhh. then suraya and abir pergi amek balik. huhu :)

7 Comments:

ammira azmi said...

hensem ah him :D

dancing queen♥ said...

cool! leman ok wehh. Leman. Pudin pon ok, The purple pudin :)

MIZZIDIEY said...

mira sayam : kan kan? hehe :)

zatiey sayam : haha i loikeeeeee la. dua2 ak suka. how meh? haha. d pepel pudin la. comell je bunyi :)
thx!!!! ok dah ada name ^^

ammira azmi said...

erkkkkkkk

what a name zati

hmm, da taw da trend nama anak2 zatie!

gelak kahkahkah siap2 ah

xleh gelak bile zati da ade anak nanti

kecik ati plak :D

dancing queen♥ said...

hahaha aku bg suggestion.

mesti mira nak aku suggest nama anak dia nnt. ecehh jgn malu2 B)

nampak sangat suggestion name yg aku bagi bagos2. wiwitt

the kecik said...

Idieeeeyyy

Abah aku kata, anak perempuan tak boleh nak motor. Nanti jatuh. Hhahaa. Abah aku memang slalu bg statement mcm tu. Lg killer statement..

Anak abah ada dua orang je perempuan. If nak motor, jadi gapo-gapo, sian ke abah.

Oleh itu, marilah kita minta kereta dgn abah masing2. He.. Take care dolls!

MIZZIDIEY said...

mira n zatiey : owh. habisla kalo name kiut miut sgt. hehe. ok ak nak gelak gelak skg jgk. hahahahahhaha ;p

hot mommaaa : hehe. kan tu la. nak beli kereta tak mampu la babe. ni temporary. nanti kerja tukar kereta. huhu. u too tke cre dear! miss u loads ^^

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir