Sunday, November 7, 2010

macam macam

hari ni second inject (Hep B) - sakit giler. tangan bengkak. haih. dengan DPT jugak. wish tak demam later. hmm.

raya haji - dah nak dekat. but then cuti banyak giler. serious rasa nak balik. wish ada duit banyak now $$$$$. support me plis. hmm.

esok exam - *sigh* suker giler OBG tapi takde time. notes berlambakSS. orang last minute mcm aku mane nak ada time kan? hmm.

marathon - dah 2 hari marathon Vampire Diaries. habis sudah season one. addict kotttttt!!!! memang giler la kan, sebab isnin exam and rasa macam nak buat tak tahu je. hmm.

hidup - dah takde arah tujuan (ni bila malas belajar and rasa nak balik rumah je). ini memang giler la kan? ok dah dengan giler.

rasa macam nak pergi konsert Britney dan menjerit sekarang. ok kronik! bye.

1 Comments:

athirah mohamed~ said...

ed, mahu vampire diaries jugak bleh?
hahaha ade smpai season bape?

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir