Tuesday, December 28, 2010

PANIK

PANIK = Kepanitraan Klinik = Clerkship = Tagging

benda ni start next week. oh cepatnya masa berlalu. yang ditunggu-tunggu telah tiba. memang tunggu but then cuak pun ada. huhu. me start with IKA (Ilmu Kesehatan Anak/ Peds). dah nama wan so memang kat group last la sentiasa. hehe :D. tagging ni satu bulan. pastu if masuk gelombang pertama (kalau thesis siap awal) iA bulan 6 dah masuk klinikal. masih struggle nak siapkan thesis. susahnya nak jumpa doc, masyaAllah. ulang-alik macam-macam rumah sakit dah. siap lukis-lukis peta lagi. nasib baik sampai. huhu. doakan saya present awal dan siapkan thesis dengan jaya nya. amin.

now tengah final plus thesis plus cari rumah (nak kena pindah dah!) plus nak PANIK dah. memang panic habis la lepas ni. haha. heard that it is going to start at 7.00 am everyday including weekend (but ni belum sure). PENGSAN! @_@

0 Comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir