Saturday, July 24, 2010

Inception

watched Inception last night.

thoughts?

Bali

Bali trip, one word to describe, AWESOME! 4 days 3 nights. We went to Denpasar, Museum Bali, Sanur, Sanur Beach, Kuta, Kuta Beach, and Nusa Dua. Surfing, diving (6m down the sea level), banana boat-ing, scoot-ing around Kuta, sight seeing and shopping. Girls trip and we did survived! huhu.


I do love to shop but now i realized that i love beach MORE :D

Sunday, July 11, 2010

awesome trip

No words to describe the feeling. It was the best trip ever. My very first time convoy with them. Awesome group to travel with. Thanks guys :)

Cangar, Batu. 10 July 2010. Waterfall and Hot springs.




The waterfall.

Saturday, July 10, 2010

alhamdulillah

saya sayang mak dan ayah saya.
terima kasih untuk semuanya.
alhamdulillah :)

holiday

holiday dah start dan saya tak balik.
wow!!! it is a WOW. *sila wow dengan mata sekali yer @_@*
dan saya tak homesick. alhamdulillah. baru balik je pun, kan? hehe :D
*mode sekarang tengah berusaha gigih menyiapkan proposal tugas akhir.
harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. amin.
*dan disebabkan cuti, saya amatlah malas mahu berjalan ke mana-mana. even nak makan pun malas. kronik. yer kronik, bila malam mula la bising lapar. haha.
oklah, kata gigih buat proposal. haha. nak sambung buat. besok nak pegi jalan. ho yeah!

Friday, July 9, 2010

my sayangness :)

saya tak rasa ada orang baca blog saya. ada ke? huhu
my sayangness ada la kot. mereka la yang selalu duk menggediks kat sini. heheh ;p
but i loikeeeeeee. blog la tempat saya bebel. and when my girlfriends do drop a comment, it feels like we are more close even though we are separated miles from each other. oh i miss them so much!

my sayangness

#if ada orang lain yang baca, means lepas ni nak bebel kena la lebih hati-hati and proper sikit. haha :))
#semua orang letak gambar ni, so saya pun nak KENA letak jugak ;p

oh dan lagi, german kalah last night *heartbroken* sob :'(

Thursday, July 8, 2010

merapu lagi?

i'm melting. i think i like you.
owh kena buang perasaan ni jauh-jauh.
stop texting and stop chit-chatting and you'll be just fine.
hurmmmmmmmmm...

Tuesday, July 6, 2010

Germany FTW!

Huhu. We passed through the quarter final. Now SEMI with Spain. double gulp! Mesti mau menang. Saya tak nak belanja orang makan pizza kalau kalah. Huk huk.

Klose, please make it happen :)

Monday, July 5, 2010

Reception at Kajang

Akhirnya, dapat jugak balik rumah walaupun sekejap. Tak rasa homesick, tapi sebab ada wedding so memang giler nak balik. Huhu. Congratulation to my dear sis and Kam. Such a beautiful wedding. You bring joy to our family. Semoga berkekalan hingga ke anak cucu hendaknya :)

Masjid - tempat pertembungan :)

Love this pic.

Bride and groom.

Big family photo. ni pun tak cukup lagi.

Bujang bujang married bujang. haha.

Perarakan menuju ke rumah pengantin lelaki.

Ok dah. jom balik!

Saturday, July 3, 2010

tonight

Germany vs Argentina
gulp!

#auto-publish post

Thursday, July 1, 2010

vans shoes

oh kasut idaman. saya mau ini plisssss! :)

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir