Sunday, January 16, 2011

at last

perasaan mau melompat-lompat sebab suka. haha

hari ni tengok 3 persalinan sekali gus. huhu. alhamdulillah. dapat jugak tengok akhirnya. how was the feeling? mula-mula kesian, then nampak sakit, then ok, aku boleh stand. horrray! nak test tengok diri ni dapat tahan tak. alhamdulillah lagi sekali sebab dapat bertahan. huhu. so far bleeding or any luka teruk2 didn't bother me much. first person yang beranak senang gila (sbb dah second child), so sekejap je, pop then keluar. huhu. second susah sikit. anak dia besar. so susah nak keluar. yang third person ni anak dia kembarrrr! ni tak sempat nak tengok sebab laparr so pergi makan. tengah lunch dapat msg. 'anak pertama udah lahir'. frust tak dapat tengok. makan cepat2 nak balik sane balik, odw jalan dapat msg lagi 'semuanya udah lahir, selamat'. lepas tengok macam mane orang melahirkan ni, memang sakit la. sebab tu kita sebagai anak kena hargai mak kita. besar jasa dia tu. selama hayat kita ni tak terbalas kot. huhu.

ok nak tido dah. penat dari pukul 7 pagi sampai 6 petang tadi jaga. ilmu yang takkan dilupakan. huhu. nite people!

2 Comments:

Bil said...

oh bagus!
nnt dah jadi koas, mesti muak smp berdoa supaya takde org nak terbranak. klau ada pon pastu kita doa supaya org tu branak time kite dah habis jaga je...
hehe

MIZZIDIEY said...

hahaha. betul2. mula2 je excited. lame2 nanti mesti buhhssaaannn. hehe :D

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir