Thursday, January 6, 2011

zombie

sangat busy. only tidur yang penting now. no more facebook-ing macam stalker, no more reading Justjared macam E! News bergerak, no more ym-ing dan skype-ing macam orang tak betul tengah gelak sorang-sorang. huhu. dah macam zombie dah hidup. after clerkship memang tidur gila-gila, pastu mula la tersedar pukul 2,3 pagi. bangun pagi menelaah (konon je). last-last end up blogging jugak. haha. what a life! paediatrics, so far sangat fun. cuma kadang2 je tak tahu nak buat ape. amat suka tentiran (tutor). doctors here so kewl yo! muda-muda tapi brain fuhhhh! dush dush dush bebel time tutor. tak sempat den nak menyalin. hehe. hari sabtu ni on call. excited kot! awal-awal kan, biasela. huhu.

Imagine aku jadi zombie. haha.
Zombie kampung pisang pun jadila. huhu.
(picture courtesy of Google)

ok bye. nak buat case report. til then!

4 Comments:

ammira azmi said...

babe, jangan jadik zombie ah. burok weh. jadi vampire tape. comel2 sume! :D

dancing queen♥ said...

huahua aku nak like mira tp xjumpe butang like kat blog. hihi

MIZZIDIEY said...

@mira : haha. mmg burok weyh. selekehh n serabai giler rase. huhu.

MIZZIDIEY said...

@zatiey : hahahahahhaha. mmg takkan jumpe la kottttttttttt.

ai nak balik youuu! tolong! cam tade cuti je. tak nmpak bayang2 punn. sobs

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir