Monday, May 16, 2011

a quick lil update

Hey guys. I'm currently at home now. Blogging - can't stop myself. Huhu. To my dear bff (Zatiey, Mira and Tret), sorry babes tak bagitau nak balik. Sudden decision-tengok jadual-ada cuti-grab this chance-take risk jugak-then here I am-home sweet home! Balik for 5 days je beb. hehe. Tomorrow i'll be leaving. Flight on Wednesday tho tapi kena balik kl dulu.

Rumah kat indo still takde internet, explain why dah lama tak tulis blog. mobile internet sangat suck ok. dah la kecik tak stable plak line. haih. will pasang internet later, before clinical. maybe. hurmm. it such a good feeling dapat balik rumah walaupun sekejap. precious little time with fam. nanti tak taula bila boleh cuti lagi..

til then. bubbye!

3 Comments:

dancing queen♥ said...

5 hari cuti, aku pon xbalik :P

MIZZIDIEY said...

hahahaha. aku kena balik. nanti taktau bilo plop ada cuti. heee. leni cuti dop?

pak.solihin said...

Terima kasih yang amat dalam kami ucapkan kepada MBAH SELONG yang
telah memberikan kebahagian bagi keluarga kami…berkat Beliau saya
sekarang udah hidup tenang karena orang tuaku udah buka usaha dan
punya modal untuk buka bengkel skrang pun orang tuaku tidak di
kejar-kejar hutang lagi…dan keluarga Kami di berikan Angka
Ritual/Goib Dari mbah yg sangat Jitu 100%dijamin
tembus…hingga keluarga kami sekarang merasa tenang
lagi…terima kasih mbah…Jika Anda ada yg merasa kesulitan
masalah Nomer ToGEL silahkan hbg Aja MBAH SELONG
dinmr hp beliau (081-322-565-355) ATAU KLIK SITUS KAMI
dan saya sudah membuktikan 3kali berturut2 tembus terimah kasih

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir