Saturday, June 11, 2011

First Day

first day clinical. muka excited gile. lols. now dah seminggu dah. me in neuro lab. banyak case dapat belajar. alhamdulillah. harap2 lab lain nanti semangat dia sama la. hehe. dah lame tak tulis blog. jari kaku kot. haha. so far biasa2 je. lalui dan nikmati sahaja time clinical ni. ok gtg, now tumpang at abir's. rumah still tade intenet. haih. ok dong. chow!

1 Comments:

pak.solihin said...

Terima kasih yang amat dalam kami ucapkan kepada MBAH SELONG yang
telah memberikan kebahagian bagi keluarga kami…berkat Beliau saya
sekarang udah hidup tenang karena orang tuaku udah buka usaha dan
punya modal untuk buka bengkel skrang pun orang tuaku tidak di
kejar-kejar hutang lagi…dan keluarga Kami di berikan Angka
Ritual/Goib Dari mbah yg sangat Jitu 100%dijamin
tembus…hingga keluarga kami sekarang merasa tenang
lagi…terima kasih mbah…Jika Anda ada yg merasa kesulitan
masalah Nomer ToGEL silahkan hbg Aja MBAH SELONG
dinmr hp beliau (081-322-565-355) ATAU KLIK SITUS KAMI
dan saya sudah membuktikan 3kali berturut2 tembus terimah kasih

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir