Friday, February 18, 2011

multitasking

it's been a while. love this. huhu

Friday, February 4, 2011

doakan semuanya selamat. iA

pasal pelajar kat mesir. tolong doakan semuanya selamat. amin. adik saya kat sane (alex). so a bit risau. ayah saya cakap takde pape. alhamdulillah. dia adalah diantara orang yang bertuah jugak sebab sempat pergi mansoura sebelum semua benda ni berlaku. orang yg stuck kat alex kesian. eletrik, air semua kena cut. so kalo hp takde batt susahlah family or kawan2 nak call. makanan pun kena catu. makan ada time breakfast n dinner je. ni pun tak tahu smpai bila boleh tahan. and siang kalau lapar kena keluar cari makan sendiri, tu pun jalan dalam group. takleh keluar sorang2 bahaya. bank kena beku. harga makanan naik. susah susah. 2,3 hari lepas internet kat mesir kena cut. now dah ada balik. so boleh update dengan news dorang. iA esok evacuation. 5hb from mansoura to alexandaria (ambil barang2 penting) then jeddah pastu malaysia. orang yayasan pun dah hantar plane nak selamatkan dorang. dah lega sikit. harap2 semuanya selamat. kalau boleh, selamatkanlah semua orang. jangan tinggal satu pun malaysian kat sana. tak tahu apa akan jadi lepas ni. pape pun doakan semuanya selamat. iA.


p/s : kalau ada masa bacalah blog ni MiloSuam

 

Blog Template by YummyLolly.com - RSS icons by ComingUpForAir